Vino să vezi ce este coachingul

ian schneider TamMbr4okv4 unsplash

In loc sa iti explic, poate ca cel mai bine este chiar sa vii la o sesiune gratuita de coaching!

Pentru mine, coaching-ul de business este experienta de autenticitate, exercitiu de inovatie in business si strategie vie.

Pentru echipe, coaching-ul este intre putinele instrumente de management eficiente prin care poti transforma un grup intr-o echipa.


1. Coaching-ul este o experienta de autenticitate

Cu fiecare client am o experienta de autenticitate specială. Si aici nu vorbesc doar de ceea ce clientul descopera ci mai ales de ceea ce eu descopar despre mine cu fiecare sesiune de business coaching.


2. Coaching-ul este o un exercitiu de creativitate si inovatie

Pentru mine coaching-ul este vuja-de. Adica o experienta prin care reusesti sa inveti sa privesti intr-un fel nou o realitate veche.

Programeaza aici o sesiune gratuita si vino sa vezi ce inseamna coaching-ul!


3. Coaching-ul (de business) este strategie vie

Doar prin sesiuni de coaching am reusit sa ajung, impreună cu clientii mei, la modelele de business autentice ale afacerilor lor si doar prin sesiuni de executive coaching am reușit să cream impreuna modele de business inovative.

De fapt, daca e sa fiu sincer, eu nu am reusit niciodata sa definesc un value proposition cu adevarat valoros pentru un business si pentru client altfel decat prin sesiuni de coaching si doar impreuna cu clientul.


4. Coaching-ul este un exercitiu de transformare a grupurilor in echipe

Prin team coaching pot ajuta un manager sau un lider sa isi transforme un grup de oameni într-o echipa.

Oare pentru tine ce si pentru echipa ta, ce poate insemna coaching-ul?