Vrei sa iti cresti performanta.

A ta, a echipei tale si a business-ului tau.

Ai nevoie de claritate in obiectivele tale, de decizie si de actiune concrete, de disciplina de a le pune in practica la momentul potrivit, dupa strategia de business potrivita tie si business-ului tau.

Si ai nevoie de cineva care sa isi asume alaturi de tine parcurgerea acestui drum.

Cu cine lucrez

Oamenii care ma inspira

Stratega de business inseamna cel putin schimbare si actiune. Or schimbarea nu se poate face decat de oameni care doresc si care pot sa influenteze alti oameni si care sa poata sa le aduca incredere. Si de oameni cu viziune. Si de oameni care au curajul de a-si urma aceasta viziune. Si, de aceea, de oameni care nu se tem sa greseasca. 

Lucrez cu oameni care sunt sau vor sa fie lideri

Strategia incepe cu leadership-ul

Una din analizele obligatorii pe care le fac in etapele de diagnoza de business, inainte de pune chiar problema de a reliza si implementa o strategie de business, este evaluarea competentelor de leadership din companie. Fara oameni care au capacitatea de a influenta valorile si comportamentele altor oameni, nu se poate face strategie. Leadership-ul este conditie necesara (dar nu si suficienta) pentru strategia de business.

Care este profilul tau de lider?

Competentele de leadership se vad cel mai bine in echipa, in modul in care tu, ca lider, interactionezi cu echipa. Cel mai bun cadru pentru evaluarea concreta a competentelor de leadership ramane team coaching-ul (acolo unde se vede interactiunea dintre tine si echipa pe viu). Cu toate acestea si chestionarele pot oferi un insight important (desi nu suficient) legat de competenta ta ca si lider. 

Vezi cat de bun lider esti si cat de bun lider poti deveni!

 

cu cine nu lucrez

Oamenii pe care ii ocolesc

Oamenii care nu pun intrebari, cei care nu stiu ce nu stiu si oamenii care cred ca pot face singuri orice (adesea acestia sunt excelenti profesionisti insa foarte slabi lideri)

Oamenii carora le e frica sa greseasca (de obicei sunt si cei carora le e teama sa actioneze)

Oamenii care nu au timp pentru ceea ce facem (sunt si cei carora nu le pasa)

Cred ca inainte de a incepe proiecte impreuna este bine sa ne cunoastem. Daca avem aceleasi valori si acelesi principii avem multe sanse de a lucra impreuna. Putem face acest lucru foarte simplu intr-o sesiune de exploratory business coaching.