Strategy Talks Podcast

Podcast Web 1200 × 428 px
5f675b293b3c2a0004655705
standard black
EN Google Podcasts Badge 8x 1
6294f3f54609037792ef3702

Strategy Talks este despre toate întrebările despre strategia de business pe care nu ai știut să ți le pui sau la care nu ai găsit încă un răspuns și, mai ales, despre cum să îți lansezi toate strategiile pe care nu le-ai pus încă în practică din această cauză.

În fiecare săptămână în acest podcast de strategie de business, discutăm o temă de strategie de strategie de business oferim bune practici, idei și lucruri concrete pe care le poți face chiar de azi pentru a-ți relansa strategic afacerea.

Avem invitați, oameni de business, antreprenori și consultanți cu care ne re-gândim afacerile pentru următoarea etapă de dezvoltare.


Resurse de strategie de business și beneficii exclusive pentru abonați

În fiecare episod din podcast discut singur sau cu invitații mei o temă de strategie de business, și răspund la o întrebare de strategie venită de la voi.

Dacă te abonezi, vei primi pe email, odată cu fiecare nou episod din podcastul Strategy Talks, acces la articole, link-uri spre materiale și resurse de strategie de business extrem de utile pentru a înțelege și, mai ales, pentru a realiza strategii de afaceri cu impact.

De asemenea, abonații podcastului Strategy Talks au acces la beneficii și oferte speciale la oricare dintre serviciile și produsele de strategie de business.


Episoade podcast Strategy Talks