Strategia Afacerii 300

Strategia Afacerii 300 2

Ești o antreprenoare sau un antreprenor cu experiență, cu o afacere medie cu minim 5 ani vechime ? Știi ce înseamnă strategia afacerii și ai o experiență consistentă în business? Vrei să discuți despre propria strategie de business dar și despre abordarea strategică a industriei în care activezi?

Caut 300 de antreprenori cu o experiență de peste 5 ani în business, pregătiți să își împărtășească perspectiva unică asupra a ceea ce înseamnă o strategie de afaceri eficientă. Ai testat diferite strategii de-a lungul anilor și acum este momentul să aducem aceste învățături împreună, cu scopul de a crea instrumente și metodologii de business care să sprijine comunitatea antreprenorială.

Prin proiectul ”Strategia Afacerii 300” îmi doresc să pot avea în următoarele 6 luni 300 de interviuri despre strategia afacerii cu antreprenori din România ca și tine. La final, vom avea un raport de analiză prin care vom putea să înțelegem mai bine modul în care antreprenorii folosesc strategiile de business pentru creșterea afacerii lor.

Primul pas este să completezi chestionarul Strategia Afacerii 300. Durează maxim 15 minute.

Primul pas este să completezi chestionarul Strategia Afacerii 300. Durează maxim 10 minute. 

Datele tale NU vor fi folosite pentru nici un fel de obiective de marketing. Nu marketing, nu promovări, nu emailuri nesolicitate. Doar datele de contact necesare pentru a putea intra în legătură pentru a programa interviul despre strategie.

Dacă vei primi invitație, te voi ruga să aloci o oră pentru un interviu despre strategia de business. Este o discuție deschisă, informală, pentru care nu trebuie să te pregătești cu nimic. Este ca un interviu pentru o revistă de business 🙂

La final, ca mulțumire pentru timpul acordat, sunt pregătit să îți acord și eu o oră de consultanță gratuită pe o temă sau o provocare de strategie de business.

Participarea la acest proiect îți oferă o oportunitate unică de a-ți reevalua propria experiență de afaceri.

Chestionarul centrat pe strategia afacerii, te va provoca să te întorci la momentele definitorii, la deciziile strategice care au influențat cursul afacerii tale.

De asemenea, vei contribui la creșterea înțelegerii asupra nevoilor de educație, instrumente și metodologii strategice pentru antreprenori.

Primul beneficiu pe care îl vei avea pentru timpul și experiența valoroasă pe care o aduci în proiect este că vei primi pe email un raport detaliat de analiză a datelor colectate. Acest raport va oferi o imagine clară asupra tendințelor actuale în domeniul strategiei de afaceri, un avantaj competitiv ce poate fi utilizat în dezvoltarea ulterioară a afacerii dumneavoastră.

Al doilea beneficiu important, pentru cei care sunt dispuși să meargă un pas în plus și să participe și la interviu, constă într-o oră de consultanță în strategia de business gratuită. Aceasta va fi o ocazie pentru tine de a identifica situații, soluții și oportunități de strategie de business pentru provocările concrete în care se află acum afacerea ta.

Ești gata să modelezi viitorul strategiei de afaceri?

Apasă pe butonul de mai jos pentru a începe să completați chestionarul. Acesta este primul pas pentru a contribui proiectul Strategia Afaceri 300

Nu rata oportunitatea de a rămâne la curent cu evoluția proiectului și cu noile tendințe în strategia de afaceri.

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi actualizări și noutăți despre proiect și despre domeniul strategiei de afaceri.

Abonare Business Strategy NewsletterÎți mulțumesc pentru ajutor și pentru implicare. Fiecare voce contează, fiecare idee are impact. Fiecare strategie reprezintă o bucată din puzzle-ul complex al succesului în business. Împreună, putem schimba fața strategiei de afaceri și putem clădi un viitor mai productiv pentru comunitatea antreprenorială!