Simplifică & Amplifică

Business Restart

Program de business coaching specializat pentru antreprenorii care vor să își regândească,  restructureze și să își restarteze afacerea.

4

Program de Business Coaching pentru antreprenori

 • 4 sesiuni x 1 oră de business coaching pentru re-definirea (simplificarea) afacerii tale și pentru planificarea creșterii tale (amplificare)
 • 4 săptămâni de lucru împreună la clarificarea afacerii tale și la definirea strategiei tale de creștere
razvannicoara2 nobg e1694188102768
Razvan Nicoara, Business Strategy Consultant

Ce vei avea la finalul programului?

 • O diagnoză realistă și sinceră a afacerii tale (Ce valoare are ceea ce vinzi? Cui vinzi? Ce piață ai? Ce oportunități de creștere ai?)
 • Un model de business simplu și clar al afacerii tale (vei știi ce este și ce nu este profitabil și cum să te focusezi pe ceea ce contează)
 • Un plan de concret de creștere în următoarele 6 luni (inclusiv plan de marketing, cu task-uri și cifre)
 • Un plan financiar realist (un P&L i-ar spune antreprenorii)

Înscrie-te acum pentru o sesiune gratuită de consultanță și vezi dacă acest program ți se potrivește!

Dacă ești antreprenor, măcar 2 ani de experiență cu afacerea ta și vrei să îți regândește modul în care faci business, te aștept la o întâlnire de lucru gratuită!

La finalul acestui program vei ști foarte clar și realist ce afacere ai, ce afacere poți avea, și ce ai de făcut pentru a-ți atinge obiectivele de creștere.

De asemenea, la finalul programului vei rămâne cu experiența de a lucra cu instrumente și metode de business concrete care vor constitui baza dezvoltării tale ca viitor antreprenor.

În plus, în acest program poți participa împreună cu asociații sau partenerii tăi de afaceri implicați în business-ul tău (max 3 persoane).

600 Euro/program

Durată

maxim 4 săptămâni

Coaching

maxim 4 sesiuni x 1 oră
(4 ore)

Participanți

maxim 3 asociați

Ce facem în mod concret pe parcursul celor 4 săptămâni de lucru?

 • evaluăm împreună potențialul și profitabilitatea afacerii tale; lucrăm pe datele tale de vânzări și cheltuieli, analizăm concurența și ne clarificăm punctele forte;
 • ne clarificăm împreună în sesiunile de coaching obiectivele de business și personale (relativ la business)
 • simplificăm modelul de business al afacerii tale (eliminăm produse și servicii neproductive, eliminăm costuri și pierderi, eficientizăm operațiunile de business)
 • redefinim împreună produsele și serviciile și facem un model de preț competitiv și eficient
 • realizăm un plan de marketing pe următoarele 6 luni
  finalizăm un P&L (un buget concret)
 • vom lucra cu metode și instrumente de business specializate și vei învăța să le folosești mai departe în afacerea ta
 • vom căuta împreună noi parteneri, furnizori sau soluții de creștere pentru afacerea ta

Ce înseamnă pentru mine business coaching?

Business coaching, pentru mine, înseamnă acțiune, nu doar vorbe. Vom colabora strâns, folosind modele și planuri concrete de business. În următoarele 4 săptămâni, mă vei avea alături ca un partener experimentat. Prin cele 4 sesiuni, nu doar ne vom întâlni, ci vom construi împreună fundația solidă a afacerii tale.

Vom lucra pe template-uri de modele de business, pe bugete, pe planuri de business. Doar că nu o voi face doar eu ci și tu. 

Practic, timp de 4 săptămâni voi fi ca un asociat al tău în afacere cu mai multă experiență în business.

De ce ai nevoie de simplificare în afacerea ta?

În cei peste 17 ani ca consultant, am observat că succesul în afaceri nu vine din ceea ce adăugăm, ci din ceea ce eliminăm. Uneori, progresul înseamnă să renunțăm la anumite acțiuni. Cheia creșterii? Învăța să spui “NU”.

Descoperim împreună cum să ne focusăm pe creșterea afacerii tale și cum să spunem ‘NU’ lucrurilor care te împiedică să avansezi!

De ce ai nevoie de amplificare în afacerea ta?

Focusul și gestionarea corectă a resurselor sunt esențiale pentru creșterea afacerii. Afacerile tinere au resurse limitate, așa că investiția inteligentă în domeniile cu cel mai mare impact este crucială. Decizia ta privind unde să investești poate face diferența dintre succes și stagnare.

Afacerile care sunt la început nu au multe resurse. De aceea, dacă învățăm să investim maxim de resurse în zonele care ne aduc maxim de beneficii, avem șanse să creștem. Dacă nu, nu. 

Transformăm împreună fiecare resursă cheie într-un avantaj cheie. Le descoperim împreună și le transformăm împreună!