În business coaching este vorba înainte de orice de tine și de strategia firmei tale. Adică e vorba de viitor.

Limita de dezvoltare a unei afaceri este limita de dezvoltare pe care o are managerul său. Ai nevoie să crești ca lider, ca manager ca să poți crește o afacere. Și unul din instrumentele de creștere este și coachingul de business.

Coaching-ul de business te ajută nu doar să fii un manager mai bun ci și să îți crești o afacere mai puternică.

Și pentru aceasta ne concentrăm pe strategia ta de afaceri: cum îți definești obiectivele, cum iei decizii aliniate cu aceste obiective și, mai ales, cum să susții execuția de zi cu zi a strategiei tale împreună cu echipa ta.

Performanța în afaceri vine din momentul în care reușești să ai obiective – decizii – acțiuni consistente, aliniate și susținute constant în echipa ta.

Coaching-ul pentru strategie este nu despre a învăța strategia afacerii ci pentru a face strategie.

De ce să faci coaching pentru strategie de afaceri?

  • Ai un partener de gândire și de acțiune pentru strategia firmei tale pe care te poți baza
  • Dobândești perspective noi, oportunități noi și motivații noi de a crește
  • Focus pe obiectivele cheie și eliminarea risipei de timp și energie pe false oportunități
  • Schimbi în și mai bine relația cu echipa ta
  • Crești semnificativ productivitatea și eficacitatea activităților tale

Exercițiu zilnic de strategie

Strategia în afaceri nu se învață din cărți așa cum mersul pe bicicletă nu se învață din fotografii și înotul nu îl poți învăța din manuale. A învăța strategie înseamnă a face strategie și primul rost al coaching-ului pentru strategie de afaceri este de a avea alături de tine un partener de gândire strategică și un partener de implementare a strategiei pe care o creionezi.

Decizii strategice

Sesiunile de coaching de business sunt despre este despre cum să crești performanța echipei și, implica afacerii tale, prin acțiuni care să aibă rezultate concrete. De asemenea, este despre este despre cum sa acționezi aliniat cu obiectivele tale strategice și cu valorile tale și ale companiei tale. Dar toate acestea nu se pot realiza dacă nu începi cu decizii bune și decizii oportune.

Creșterea productivității

În coaching-ul pentru strategie suntem motivați de atingerea unor rezultate. Fiecare program de coaching se măsoară în obiective realizate și, de aceea, în fiecare program de coaching vom descoperi împreună noi soluții de creștere a productivității și eficacități tale și a echipei tale.

Focus

Pe lângă faptul că ai un partener de gândire strategică, vei avea și un partener care să îți susțină focus-ul, concentrarea pe obiectivele pe care ți le-ai propus și care nu te va lăsa să te pierzi în false oportunități sau în alte direcții. Concentrarea pe obiectiv este parte din antrenamentul nostru comun de strategie pentru afaceri și a păstra focus-ul este una din condițiile de succes pentru programele mele de coaching pentru strategie.