MiniCRM Podcast: Mindsetters

Mindsetters este un concept de podcast pentru antreprenori pe care l-am dezvoltat împreună cu MiniCRM România și în care eu, ca și Business Evangelist, m-am regăsit aproape imediat.

Despre ce e vorba în acest podcast? Despre valorile antreprenorilor și despre obiceiurile lor. Ce cred ei, ce consideră că este important și ce fac ei, care sunt obiceiurile care îi ajută să fie productivi și să crească echipe și afaceri de succes.

Acest proiect în sine merită să fie subiect de podcast pentru că a pornit, la rândul lui de la niște valori pe care echipa MiniCRM România le exersează în fiecare zi: curajul de a inova, mentalitatea agilă și focusul pe productivitate.

Mindsetters: Podcast MiniCRM România pentru antreprenori productivi

Am început proiectul Mindsetters pentru MiniCRM Romania pentru că ne-am dat seama că avem nevoie de modele veritabile în antreprenoriat. Avem nevoie să știm care este diferența între acei antreprenori reușit și cei care doar au încercat să se lanseze în afaceri. Și cred că diferența este dată de mindsetting-ul lor, de valorile lor dar și de modul în care ei acționează în spiritul acestor valori. Și, mai ales de capacitatea lor de a influența și de a aduna în jurul lor oameni, echipe, parteneri și clienți care apreciază aceste valori.

Razvan Nicoara, Business Evangelist pentru MiniCRM Romania