Team Coaching 6

Adu-ti echipa la nivelul urmator de performanta.

Pachetul de 6 sesiuni de team coaching este gandit pentru a aduce cat mai usor si rapid o echipa la un nivel de performanta ridicat. Este pentru echipe si lideri care vor si pot mai mult.

Team Coaching 6

Cumperi 6 sesiuni de team coaching pentru echipa ta de maxim 12 persoane si primesti inca o sesiune gratuita si, de asemenea, leadership coaching pentru liderul echipei. Liderul deja a transformat un grup de oameni intr-o echipa. Obiectivul nostru este sa facem o echipa care functioneaza bine sa devina o echipa cu adevarat performanta.

Programul Team Coaching 6 este pentru echipele care sunt functionale si care au un nivel de performanta cel putin mediu. Programul nu este potrivit pentru echipe disfunctionale, ne-structurate, in formare sau in criza. 

Prin Team Coaching 6 facem cele mai mici ajustari necesare in echipa pentru a o aduce la un nivel de performanta superior. Este ca reglajul fin al unui motor care poate face diferenta intre un motor care doar functioneaza si unul care este intr-adevar performant.

Cumpara Team Coaching 6 (de la 900 euro/program)

  • 6 sesiuni de team coaching (45 min) + 1 sesiune gratuita
  • team assessment (inainte si dupa programul de coaching)
  • focus pe dezvoltarea a 1-3 competente ale echipei
  • suport online si telefon pentru liderul de echipa
  • evaluarea tipologiei de leadership pentru lider 
  • acces la resurse si materiale de business pentru toti participantii la program

team coaching 6

Ofera-i ehipei tale ocazia de a-si dovedi valoarea reala

Valoarea unei echipe este intotdeauna mai mare decat valoarea adunata a oamenilor din componenta ei. Performanta unei echipe creste exponential imediat ca gasim solutii concrete prin care oamenii din echipa sa lucreze impreuna mai bine si mi focusat pe un obiectiv.

De cele mai multe ori, echipele functionale care au lideri autentici au nevoie doar de mici ajustari in modul in care lucreaza sau in care interactioneaza pentru a face salturi semnificative in productivitate. Da-le ocazia sa isi dovedeasca lor in primul rand cat de multe pot face si cat de bine pot lucra impreuna.

Team Coaching 6

Ce primesti de la mine?

1 sesiune de analiza si definire proiect

Orice program de team coaching incepe cu o discutie (la care trebuie sa participe obligatoriu si liderul echipei) in care avem nevoie sa ne clarificam cat se poate de bine obiectivele noastre de performanta pentru echipa respectiva. Abia dupa aceasta sesiune se decide colaborarea si se semneaza contractul.

Discutii preliminare individuale

Inainte de sesiunile de coaching, vom avea discutii individule de max 30 min cu fiecare dintre membrii echipei, inclusiv liderul acesteia. Rolul acestor discutii este sa

Test assessment performant echipa

Vom aplica un test de evaluare a performantei echipei. De asemenea, vom evalua si indicatorii de performanta care vor fi in focus-ul programului nostru.

6 sesiuni de team coaching + 1 sesiune gratuita

Vom lucra timp de 7 saptamani cu echipa (impreuna cu liderul) in 6 sesuni saptamanale si, intre ele, cu ”teme” si actiuni concrete prin care stimulam performanta echipei. La final vom avea o sesiune de evoluare in care vom vedea concret cum au evoluat indicatorii nostrii de performanta intre prima si ultima sesiune de team coaching.

Sesiuni de leadership coaching

Daca este nevoie (si, de obicei este nevoie) vom avea sesiuni de leadership coaching cu liderul echipei (1-4 sesiuni individuale de 45 min sunt incluse) pentru ca acesta sa poata actiona mai rapid si cu impact mai mare in performanta echipei.

Vreau sa stiu...

Cele mai frecvente intrebari si raspunsuri legate de Team Coaching 6

Regulile programelor de team coaching nu sunt cu mult diferite regulile  sesiunilor obisnuite de coaching. Acestea se regasesc oricum in documentele anexate la contract si vor fi discutate cu fiecare membru al echipei in parte. Cel mai important este ca liderul sa se asigure ca toti membrii echipei participa la sesiunile de coaching si ca acestea sunt programate saptamanal. 

Fiecare echipa este diferita. Ea este diferita si de la un an la altul chiar. Si fiecare rectioneaza diferit. Din experienta mea insa, primele actiuni aliniate la obiective si primele schimbari incep sa fie vizibile din a treia saptamana de lucru. Fara ca acest lucru sa fie fie o regula.

Pretul pentru acest program pleaca de la 900 de euro (pentru echipe de 6-7 persoane) si poate fi mai mare in cazul in care echipele sunt mai mari sau daca avem provocari mai speciale. In oice caz, dupa prima sesiune de analiza de obiective, voi prezenta o oferta de pret detaliata.