Strategy Coaching

Parteneriat cu implicare 100% de gandire si actiune strategica pentru tine si pentru compania ta.

Iti ofer un parteneriat cu implicare 100% in care vom lucra impreuna pentru a gasi cele mai bune solutii strategice si pentru a le implementa si executa cel mai bine.

Toate acestea inseamna asumare 100% si din partea mea ca si coach. Daca nu ne indeplinim obiectivele, atunci nici eu nu imi voi lua fee-ul de strategy coach.

 

Strategy Coaching

În sesiunile de Strategy Coaching folosim instrumentele de analiza strategica clasice utilizate in consultanta insa aici ne intereseaza mai ales inovarea, gasirea de noi perspective si de solutii strategice si apoi actiunea, cum punem aceste solutii in practica. Implicarea 100% inseamna ca imi asum alaturi de tine riscurile proiectului in care intram impreuna ca parteneri: daca ajungem la rezultatele de business asumate, voi fi platit cu un success fee definit dinainte. Daca nu, nu.

In sesiunile de Strategy Coaching lucrez cu managerii si cu decidentii companiilor pe teme de creare, inovare, planificare si implementare de strategii de business.

Ca si Strategy Coach rolul meu va fi diferit de cel al unui consultant de strategie de business. Consultantul de business analizeaza date si ofera solutii pentru problemele indicate de client.

În schimb eu îmi propun ca si strategy coach, sa fiu partenerul tau de gandire strategica.  Sesiunile de strategy coaching sunt exercitii de focus strategic pe obiectivele, planurile, valoarea reala si riscurile unei strategii de business.

Si apoi, dupa ce avem o formulare a strategiei, sesiunile de coaching vor deveni sesiuni axate pe executie si implementare

Strategy Coaching

  • sesiuni de strategy coaching periodice (90 min cel puțin bilunare)
  • sesiuni adhoc de strategy coaching la  cerere (45 min) (ori de cate ori ai nevoie)
  • discutii online (email) si telefon intre sesiuni 
  • suport si template-uri de documente strategie de business
  • acces la toate training-urile si materialele de de informare care ne-ar putea fi necesare in programul nostru
  • evaluare periodica a indeplinirii obiectivelor
  • suport si interventii de suport coaching in meeting-uri cu echipa legate de obiectivul nostru de coaching

Strategy coaching

Parteneriat strategic cu implicare 100%

In programele de strategy coaching merg pe ideea de implicare 100%. Ne asumam impreuna un proiect, ne stabilim un obiectiv si ne asumam responsabilitatea indeplinirii lui. Sunt, ca si strategy coach, ca un partener strategic de business cu care vei gandi impreuna cu voce tare si impreuna cu care iti vei pastra directia si focus-ul de business pe termen mediu si lung. 

Aceste parteneriate dureaza de obicei mai mult de 6 luni si se bazeaza pe incredere 100% si se construiesc treptat. 

Strategy Coaching

Ce primesti de la mine?

Sesiuni periodice de strategy coaching

Pe toata durata proiectului vom avea sesiuni de strategy coaching periodice (bilunare sau saptamanale) de 45 sau 90 min. In fiecare dintre ele lucram efectiv impreuna pe strategii de business (in orice etapa a acestora) folosind metodologii si modele de strategie de business testate insa respectand in totalitate principiile de coaching (voi fi coach, nu consultant; voi cauta impreuna cu tine drumul catre solutii, nu ti le voi oferi pe tava; te voi sustine cu expertiza mea in strategie de business ca metodologie si tehnici de aplicare dar nu pentru a-ti impune solutii).

Sesiuni de coaching adhoc la cerere

Daca ai nevoie de o intalnire pentru a clarifica aspecte strategice ce tin de programul nostru, o poti solicita oricand, tot asa cum ii ceri unui partener de business obisnuit o intalnire de afaceri. Vei avea prioritate intotdeauna in programul meu.

Suport email si telefonic intre sesiuni

Intre cele doua sesiuni de coaching putem vea discutii la telefon sau pe email in cazul in care simti ca ai nevoie de suport in procesul tau de a gasi solutii si de a le implementa.

Acces la orice materiale de business, training-uri sau metodologii de strategie de business care s-ar putea dovedi utile

De cate ori va fi nevoie vei primi pe email acces la articole, cursuri sau prezentari legate de proiectul pe care ne focusam.

Vreau sa stiu...

Cele mai frecvente intrebari si raspunsuri legate de Strategy Coaching

Coaching-ul este un parteneriat de business focusat pe strategie si, ca orice parteneriat, poate fi de succes sau nu.

Tu decizi daca eu pot fi cel mai bun partener strategic pentru tine asa cum eu voi decide daca imi asum riscurile impreuna cu tine in acest proiect.

Tot ce cer eu este sa avem implicare 100%. 

Daca crezi ca este util pentru noi, poti avea invitati sa participe in sesiunile nostre. De asemenea, daca crezi ca pot contribui la succesul proiectului nostru, eu pot sa particip ca invitat in meeting-urile echipei tale daca au legatura cu proiectul nostru.

Avem nevoie de cateva intalniri in care sa ne clarificam reciproc detaliile proiectului tau si cum vom lucra impreuna. Ne vom defini un proiect, cu obiective si indicatori de performanta clari. Acesti indicatori de performanta vor fi masura succesului nostru. Si, in egala masura, conditia pe care trebuie sa o indeplinim pentru ca si eu sa imi iau fee-ul de succes in strategy coaching. Apoi ne stabilim check-point-urile din proiect si condițiile de succes, semnam contractul si incepem.

Vom stabili in contract care sunt conditiile de success pentru fiecare etapa din proiect si succes fee-ul meu pentru fiecare dintre aceste etape. Va exista un avans totusi care se va plati la fiecare proiect si care va fi negociat si mentionat in contract.

Simplu spus, strategy coaching este un executive coaching care se focuseaza doar pe aspecte de strategie si care implica lucrul cu instrumente de strategie de business specializate. Dezvoltare modele de business, inovare, metodologii, formulare, planificare si executie strategica etc. Recomand strategy coaching celor care sunt focusati mai ales pe strategie.