Coaching gratuit

Vino sa vezi cum e coaching-ul. Free Coaching Session.

Chiar te rog sa citesti despre coaching. Sa vorbesti cu prietenii tai despre coaching. Insa cel mai bine e sa vii la o sesiune de free coaching.

O sesiune de free coaching face cat o mie de explicatii.

A gusta din prajitura e mult mai bine decat doar sa ii citesti reteta 🙂

Free Coaching

As putea incerca sa explic ce este coaching-ul si ce beneficii iti poate aduce tie personal, ca lider si manager si, mai ales, business-ului tau. Si chiar am explicat acest lucru de cateva ori doua articole pe blog (Vino sa vezi ce este coaching-ul si 6 lucruri pe care nu ar trebui sa le confunzi cu coaching-ul autentic). 

Insa prefer sa facem coaching. E mai simplu sa fac coaching decat sa explic ce este coaching-ul 🙂

Iti programezi o sesiune de coaching free. Cand doresti, pe ce tema de business dorest. Facem coaching pe bune cu rezultate pe bune. Insa doar o sesiune.

Inscrie-te la Free Coaching Session

  • o sesiune de business coaching (90 min)
  • ne stabilim inainte obiectivele de lucru si regulile de respectat
  • suport online si telefon 7 zile dupa sesiunea de coaching

Free coaching

Coaching-ul inseamna claritate si actiune

Succesul in business-ul depinde de claritatea cu care tu ii vezi obiectivele si de actiunile pe care le faci pentru ale atinge. 

Desi o singura sesiune nu iti va transforma business-ul, sunt convins ca iti va  aduce un beneficiu imediat si concret. Asa s-a intamplat pana acum cu cei care au trecut prin sesiuni de coaching gratuite. 

Vino sa vezi ce e coaching-ul cu adevarat.

Cred ca sunt cinci lucruri cu care poti intra in coaching (in business coaching mai ales) si care iti pot aduce rezultate consistente:

1.Sa stii exact ce iti doresti cu adevarat (SMART)

Intri in coaching nu cand nu mai poti merge ci atunci cand ti se pare ca mergi prea incet. Cand intri in coaching trebuie sa stii ce vrei si sa stii ce vrei cu adevarat. Da, ai nevoie sa iti stii obiectivele (SMART dar si SENSE)

 

2. Sa iti pese de obiectivul tau (SENSE)

Intri in coaching daca obiectivul tau chiar conteaza pentru tine, daca simti ca daca nu il realizezi atunci vei pierde ceva semnificativ pentru tine. Astfel, vei investi timp si efort si energie si coaching-ul nu va face decat sa multiplice exponential rezultatele eforturilor tale. Intra in coaching cu acele obiective si provocari care sunt cu adevarat SENSE pentrut tine. Sau ia-ti 2-4 sesiuni de coaching ca sa ti le clarifici.

 

3. Sa stii cat iti permiti sa investesti

Coaching-ul este un efort care inseamna si timp si bani si energie. Intreaba-te daca ai aceste resurse si daca obiectivul tau merita aceasta investitie. 

 

4. Transfera totul echipei tale

Sesiunile de coaching pot fi individuale. Poate ca e vorba doar de tine, de performanta ta, de claritatea deciziilor tale si de eficient actiunilor tale. Insa rezultatul sesiunilor noastre de coaching il vezi in echipa ta, in business-ul tau. In business coaching eu sunt coach-ul tau doar daca transferi decizia, claritatea si reponsabilitatea ta si echipei tale. Nu există aici nici actiuni si nici rezultate individuale. Doar decizii individuale. Si deciziile duc la rezultatele reale pe care echipa ta le face posibile.

 

5. Sa fii sincera/sincer

Coaching-ul este un parteneriat. Si parteneriatele se bazeaza pe incredere. Astfel ca increderea este cea mai importanta parte din coaching. Este, de asemenea, si cea mai simpla si cea mai dura regula de coaching: daca minti, procesul s-a incheiat. Simplu.

Free Coaching

Ce primesti de la mine?

1 sesiune de business coaching free de 90 min

Beneficiezi de 1 sesiune de business coaching online, prin video call (Google Meet).

Suport telefonic si email dupa sesiune

Incheierea sesiunii de coaching nu inseamna finalul procesului ci mai degraba inceputul lui. Pentru tine va insemna efortul de a pune in aplicare solutia gasita si de a o sustine in companie. De aceea, vei avea suportul meu telefonic sau pe email inca 7 zile dupa sesiunea de business ori de cate ori crezi ca te-ai blocat in proiectul tau.

Vreau sa stiu...

Cele mai frecvente intrebari si raspunsuri legate de Business Coaching

In nici un fel. Te poti informa daca vrei insa nu este obligatoriu. Daca vrei sa te informezi despre coaching, atunci poti citi regulile si principiile de coaching pe care le aplic si pe care le respect eu. De asemenea, poti sa vezi resursele pe care le pun la dispozitia celor care fac prima sesiune de coaching.

Poti vedea si pagina mea de facebook sau blogul cu articole despre business (mai ales business si strategy coaching). 

Iti recomand sa completezi si un formular scurt (de 3-4 min) care sper sa te orienteze mai bine si ale carui informati imi vor folosi si mie ca sa ma pregatesc pentru sesiunea cu tine.

E util sa te gandesti la obiectivele de discutat in sesiunea noastra de coaching. Ca sa ne focusam mai repede.

Sesiunile de coaching gratuite sunt individuale. Dar nimic nu va impiedica sa programati sesiuni separate de coaching pentru fiecare dintre colegii care sunt interesati.