Executive Coaching

Daca tu cresti, business-ul tau creste. Si cresti doar impreuna cu parteneri care te provoaca sa cresti

Programele de executive coaching sunt programe de dezvoltare profesionala si personala pentru lideri si manageri. Aceste programe sunt pentru oamenii care un se multumesc doar sa fie buni pentru ca vor sa conduca busiess-uri care nu vor sa fie doar profitabile.

Executive Coaching

Programul de executive coaching este pentru lideri si manageri care vor sa creasca si care vor ca astfel sa isi transforme si propria companie.  Executive coaching este pentru liderii carora le pasa.

In executive coaching avem obiective de dezvoltare individuala pentru lideri si manageri din companii. Insa impactul real al acestor programe nu este doar individual ci se vede imediat in dezvoltarea business-ului pe care il conduc. Asta pentru ca, pentru lider sau pentru un manager, orice salt in dezvoltarea personala se vede imediat si in performanta companiei. 

Ne vom asuma impreuna acest drum catre urmatorul tau nivel de performanta. Daca il atingem, atunci si eu imi primesc fee-ul. Daca nu, nu.

Executive Coaching

  • sesiuni de executive coaching periodice (saptamanale sau bilunare)
  • definire obiective dezvoltare individuala
  • individual tracking development
  • program integrat de leadership (orice obiectiv vom avea, cel de dezvoltare de leadership va fi obligatoriu inclus)
  • acces la orice resurse si materiale de business disponibile (inclusiv acces gratuit la cursuri)

executive coaching

Cea mai sigura cale catre un business performant este ca tu sa fii mai performant(a)

In executive coaching este vorba despre performanta ta individuala ca lider si manager. Si pentru ca performanta unui lider sau manager se masoara in performanta echipei sau business-ului, atunci investitia ta de timp si de efort in propria dezvoltare va avea un impact exponential in business-ul tau. 

Cu toate acestea insa e bine de subliniat ca executive coaching este un program individualizat si personal. Este despre tine si mine si despre parteneriatul pe care il putem construi pentru dezvoltarea ta (si a mea). 

Business Coaching 1+1

Ce primesti de la mine?

Sesiuni periodice de executive coaching (saptamanale sau bilunare)

Ne intalnim periodic în sesiuni de coaching de 45 sau 90 de minute si ne focusam pe aspectele tale de dezvoltare individuala pe care le simti ca le poti imbunatati. Urmarim decizii luate, actiuni facute si impactul rezultat si urmarim cat mai avem de facut pana sa ne atingem impreuna obiectivul tau.

Suport email si telefonic intre sesiuni

Intre sesiuni de coaching putem avea discutii la telefon sau pe email in cazul in care simti ca ai nevoie de suport in procesul tau de a gasi solutii si de a le implementa

Acces la materiale de business

De cate ori va fi nevoie vei primi pe email acces la articole, video-uri sau prezentari legate de provocarea pe care ne focusam. o

Vreau sa stiu...

Cele mai frecvente intrebari si raspunsuri legate de Executive Coaching

In executive coaching sesiunile sunt private si individuale. Deci raspunsul este ”nu”. Insa putem organiza intalniri cu echipa ta in care sa imi asum un rol de facilitator daca acest lucru va folosi obiectivelor tale de dezvoltare individuala.

Timp de 14 zile de la prima sesiune de coaching iti ofer suportul meu pe email si telefonic pentru a depasi orice blocaj pe care l-ai putea intalni. Apoi nu. Asadar e bine sa incepi sa actionezi cat se poate de devreme 🙂

Inainte de prima sesiune este bine sa iti clarifici cat poti de mult provocarea de business pe care o aduci in coaching. Daca ai nevoie de informatii sau date suplimentare care sa descrie mai bine aceasta provocare, este bine sa ti le pregatesti. 

Daca nu ai mai lucrat niciodata cu un coach, iti recomand sa citesti despre coaching aici sau aici. De asemenea, te poti informa despre business coaching sau executive coaching aici si aici. Dar ca sa si raspund, in sesiunile de coaching exploram in detaliu provocarile tale si cautam impreuna solutii pentru ele dar, mai ales, gasim impreuna energia si motivatia de a le pune in practica.