Executive Coaching 6

Punem lucrurile in miscare in compania ta in 7 saptamani. Impreuna.

In acest program de executive coaching vii cu un singur obiectiv de business clar pe care vrei sa il atingi in 7 saptamani.

Ne asumam doar un singur obiectiv de business, avem un singur focus si ne concentram pe un singur target. In 6 sesiuni de executive coaching cu tine si echipa ta.

Care este obiectivul tau?

Executive Coaching 6

Programul pe care il propun pentru inceput este unul de doar 6 sesiuni, timp de 6 saptamani. Prin Executive Coaching 6 trecem impreuna de la supravietuire la succes pentru un singur obiectiv, cu un singur focus.

În cele 6 sesiuni de executive coaching ne vom dedica atingerii unui singur obiectiv pe care il vom defini și agrea impreuna in prima sesiune gratuita din program. Abia apoi incepe lucrul impreuna.

Vom avea 6 sesiuni de coaching insa, intre ele, vom lucra pe documente si materiale de business legate strict de indeplinirea obiectivului tau. Si da, daca e nevoie, poti veni in sesiunile de coaching cu inca cel mult inca 3 colegi din echipa. 

Executive Coaching 6

  • 6 sesiuni de business coaching x 90 min
  • prima sesiune este gratuita
  • in prima sesiune ne definim obiectivul de business si abia apoi incepe proiectul
  • discutii online (email) si telefon intre sesiuni focusate strict pe obiectiv
  • acces la resurse si materiale de business pe focus-ul nostru

executive coaching 6

Focus pe un singur obiectiv

Daca ai un obiectiv de business pe care vrei cu adevarat sa il indeplinesti atunci merita sa ii aloci timp si resurse. Apoi disciplina de a pune focus pe un obiectiv timp de 90 de min in fiecare saptamana, fara telefon si emailuri, doar cu documentele de business care ne intereseaza pe masa.

Dupa fiecare sesiune de executive coaching vei lua deciziile cele mai potrivite pentru a-ti atinge obiectivul. Iar eu raman alaturi de tine pana la urmatoarea sesiune de coaching, pe email sau la telefon, pentru a ne asigura impreuna ca decizia ta devine realitate.

Executive Coaching 6

Ce primesti de la mine?

6 sesiuni x 90 min de executive coaching

Beneficiezi de 6 sesiuni de executive coaching saptamanale (obligatoriu!) timp de 6 saptamani. Aceste se deruleaza online, prin video call (Google Meet).
Inainte de incepe programul, avem o sesiune gratuita in care ne definim clar obiectivul de business. Daca e ok, mergem mai departe. Daca nu, nu.

Suport email si telefonic intre sesiuni

Intre sesiuni de coaching putem avea discutii la telefon sau pe email in cazul in care simti ca ai nevoie de suport in procesul tau de a gasi solutii si de a le implementa

Acces la materiale de business

De cate ori va fi nevoie vei primi pe email acces la articole, video-uri sau prezentari legate de provocarea pe care ne focusam.

Sesiuni de executive coaching cu echipa ta

Proiectul nostru este de a indeplini un obiectiv de business clar. De aceea, daca crezi ca e nevoie, poti aduce in program inca cel mult 3 colegi care se vor implica alaturi de noi in indeplinirea aceluiasi obiectiv. Iti recomanda chiar sa faci asta pentru ca raata de succes este mai ridicata atunci cand lucram in echipa.

Vreau sa stiu...

Cele mai frecvente intrebari si raspunsuri legate de Executive Coaching 6

Executive Coaching 6 poate fi vazut ca un program pilot pentru Executive Coaching. Aici avem doar 6 sesiuni incluse, este un pret fix si poti lucra doar pe un obiectiv concret impreuna cu echipa ta. 

In Executive Coaching, sesiunile de coaching sunt strict individuale iar obiectivele sunt mult mai largi. 

De asemenea, acolo este un success fee si nu pret fix.

Inainte de a incepe un program sau de a semna un contract avem o prima sesiune gratuita de executive coaching in care ne definim obiectivul de business. 

Pentru tine va fi o oportunitate de a vedea cum lucrez si sa iti clarifici si mai bine obiectivul de business pe care il targetezi in 6 saptamani.

Pentru mine va fi o oportunitate de a intelege mai bine provocarea cu care te confrunti.

La finalul sesiunii ar trebui sa vem un obiectiv de business clar (sau deloc) si decizia de a lucra (sau nu) impreuna.

Orice obiectiv de business care conteaza pentru tine. Poate fi vorba de definitivarea unui buget, de o decizie de business importanta, de restructurarea unui departament sau de implementarea unei solutii software in companie. 

Important este ca pentru tine sa fie important.

Inainte de prima sesiune este bine sa iti clarifici cat poti de mult provocarea de business pe care o aduci in coaching. 

Daca ai nevoie de informatii sau date suplimentare care sa descrie mai bine aceasta provocare, este bine sa ti le pregatesti. 

In executive coaching sesiunile sunt private si individuale. Deci raspunsul este ”nu”. 

Insa putem organiza intalniri cu echipa ta in care sa imi asum un rol de facilitator daca acest lucru va folosi obiectivelor tale de dezvoltare individuala.

Daca vei decide ca nu vrei sa mai participi la programul Executive Coaching 6 te poti retrage din program insa nu vei primi inapoi  banii platiti. In schimb vei avea posibilitatea ca, oricand doresti, sa revii in program. 

De asemenea, vei avea posibilitatea sa transferi sesiunile de Executive Coaching  6 unei alte persoane care indeplineste conditiile de participare la program.