Business Coaching 1+1

Coaching-ul iti aduce claritate, ordine si productivitate crescute in business-ul tau.

Profita de doua sesiuni de business coaching la pret de una pentru a te concentra pe o singura provocare cu care te confrunti in business-ul tau. 

Alege-ti provocarea si vino cu ea in coaching pentru a o transforma in oportunitate!

Business Coaching 1+1

Cumperi o sesiune de business coaching si primesti inca una gratuit. Programeaza cele doua sesiuni de business coaching la interval de cel mult o saptamana si alege-ti provocarea pe care vrei sa o clarifici. 

In doua sesiuni de coaching nu putem transforma o afacere insa putem sa transformam o sigura provocare cu care tu te confrunti acum intr-o oportunitate si o sursa de crestere pentru tine si compania ta. Ne concentram pe o singura idee, pe o singura provocare.

Cumpara Business Coaching 1+1 (300 lei)

  • 2 sesiuni de business coaching x 45 min
  • definire obiectiv de business clar de indeplinit
  • discutii online (email) si telefon intre sesiuni 
  • suport online si telefon 7 zile dupa ultima sesiune
  • acces la resurse si materiale de business

Business coaching 1+1

Transforma-ti provocarea in oportunitate

Vii la coaching cu o provocare de business concreta. Acea problema care te incurca sau care te blocheaza ca si manager, pe care nu stii cum sa o tratezi dar pe care nici nu o poti delega. Ne vom concentra doar pe acea problema si vom cauta impreuna solutia cea mai potrivita pentru ea. 

Apoi vei pune in aplicare acea solutie si ne vom asigura impreuna ca chiar functioneaza. 

Si vei sti ce ai de facut cand te vei confrunta cu urmatoarea provocare pe care o vei crede insolubila..

Business Coaching 1+1

Ce primesti de la mine?

2 sesiuni x 45 min de executive / business coaching

Beneficiezi de 2 sesiuni de executive coaching in interval de o saptamana. Aceste se deruleaza online, prin video call (Google Meet).

Suport email si telefonic intre sesiuni

Intre cele doua sesiuni de coaching putem vea discutii la telefon sau pe email in cazul in care simti ca ai nevoie de suport in procesul tau de a gasi solutii si de a le implementa.

Acces la materiale de business

De cate ori va fi nevoie vei primi pe email acces la articole, vide-uri sau prezentari legate de provocarea pe care ne focusam.

Suport telefonic si email dupa ultima sesiune

A doua sesiune de coaching nu inseamna finalul procesului ci mai degraba inceputul lui. Pentru tine va insemna efortul de a pune in aplicare solutia gasita si de a o sustine in companie. De aceea, vei avea suportul meu telefonic sau pe email inca 7 zile dupa a doua sesiune de business ori de cate ori crezi ca te-ai blocat in proiectul tau.

Vreau sa stiu...

Cele mai frecvente intrebari si raspunsuri legate de Business Coaching 1+1

Orice fel de provocari de business cu care te confrunti si care nu sunt urgente (pentru ca vom avea 2 sesiuni de coaching si 7-14 zile pentru a le gasi o solutie si pentru a o aplica).

Intrebari de genul: ”Nu sunt sigur daca acest obiectiv de business este ok pentru anul viitor”, sau ”Nu stiu daca sa investesc sau nu in acest lucru” sau ”Nu stiu cum sa procedez cu aceasta echipa de vanzari pentru a ajunge la rezultatul x” pot fi focus-ul sesiunilor noastre de coaching.

Dacă nu stii sigur daca provocarea ta poate fi discutata de noi in 2 sesiuni, contacteaza-ma inainte pentru a decide impreuna.

Chiar recomand acest lucru. Obiectivul nostru este sa transformam o provocare in oportunitate si lucrul in echipa duce de fiecare data la rezultate mai bune. Deci poti intra in proiect alaturi de colegii tai.

Timp de 14 zile de la prima sesiune de coaching iti ofer suportul meu pe email si telefonic pentru a depasi orice blocaj pe care l-ai putea intalni. Apoi nu. Asadar e bine sa incepi sa actionezi cat se poate de devreme 🙂

Inainte de prima sesiune este bine sa iti clarifici cat poti de mult provocarea de business pe care o aduci in coaching. 

Daca ai nevoie de informatii sau date suplimentare care sa descrie mai bine aceasta provocare, este bine sa ti le pregatesti. 

Daca nu ai mai lucrat niciodata cu un coach, iti recomand sa citesti despre coaching aici sau aici.  

Dar, ca sa si raspund, in sesiunile de coaching exploram in detaliu provocarile tale si cautam impreuna solutii pentru ele dar, mai ales, gasim impreuna energia si motivatia de a le pune in practica.